• Instagram - Black Circle
  • Facebook Black Round

585.264.9964  ma.brugnoni@gmail.com

This 1960's kitchen condo had a dated floorplan. It was cramped, tiny and separated from the main living/dining area.  To create a space more suitable for entertaining, all three walls were removed.  The old bar area was incorporated into the new footprint.  Brick veneer was used as a kitchen backsplash, installed up to the ceiling and around the side. It gives the illusion that the brick was always there, lurking behind the wall. 

To hide the electrical components, we added soffits and posts.  This helped define the

kitchen area.  A knee wall in front of the island hides more electrical and adds counter depth. The open space between the counters was extended from 36 inches to 50, making it comfortable for multiple chefs.  Luxury vinyl was installed throughout. 

The tiny kitchen now lives large! 

 

Before